TWO MAGIC LETTERS

The 2-lettered thingy has just started. Skang aku kat opis, but magically ramai je yang belum balik. Pastu bila aku ajak balik, sume pakat marah aku. Hahah. Since almost a year ago diorang ajak aku balik tiap malam, aku takde nak marah pun. Ni suma pasal benda-alah-2-huruf tu lah. Haiyooo…

They will all be leaving for Sabah and Sarawak tomorrow. While the Trek team and I akan menyusul to Sabah on the next day, and then be flying to Sarawak plak on Saturday. Yippeee!! Going back to my Cat City, at last! Nie pun sebab benda-alah-2-huruf tu jugak. Hehe..Thanx!

The audition in KL few days back was quite well, though menurut all seniors – sambutan amatlah kureng jika dibandingkan dengan tahun² yang lalu. Hurmm.. macam² kerenah orang dapat dilihat. Ada yang bagus, tapi humble. Ada yang tak bagus, tapi tahap konfidennya mengalahkan gaban. Dan itu semua mengingatkan aku kepada apa yang pernah aku tempuhi 2 tahun nan lampau. Hauhuahua. And the coming audition at Merdeka Palace will surely be a very nostalgic one for me! HAHAHAHAHA…

Issues regarding my pay is almost settled (according to Kak Fid lah), just waiting for the checque je lagi. Hurmm.. really hope for it to be really settled. Bahaya woo.. takut aku membunuh je nanti kang. Hauhuahua…

All in all, be it as packed and hectic as it can – I’m very thankful, still, to be given the chance to live in this beautiful world, and the chance to be surrounded by the people who loves me. Terima kasih, Tuhan.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Terima kasih wahai TUHANKU
yang sentiasa melimpahkan rahmatNYA
membenarkan aku mengadapMU TUHAN
Yang Maha Pengasih dan Maha Penyayang

Untuk bercakap denganMU TUHAN
mengizinkan kuminta padaMU
memuja memuji sepenuh hatiku
memohon munajat padaMU Ya RABBI

Tapi aku khuatir ketika mengadapMU
tidak pula pandai beradab denganMu
aku mula bimbang kalau aku derhaka
dalam ketaatan bukan rahmat dariMu yang kudapat
tapi kukan dapat kemarahanMu
Ya Rabbal alamin, maafkanlah aku…

::::::::credits to mawaddah:::::::::::::::::

Advertisements

3 thoughts on “TWO MAGIC LETTERS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s