Rumah Kecil Tiang Seribu…

Aku baru pindah ke rumah baru. Vista Komanwel A, Bukit Jalil, with Amir. Actually, aku nyewa bilik je. The real tenant is Amir. Hehe. The house is ok. Good and big enough for me. Aku ada bilik aku sendiri, air-conditioned.. tapi aku rasa nak beli kipas kot, tak suka n tak tahan air-cond sebenarnye. Hehe kampung tul…

The house can be said as fully-furnished, except for the TV. Yalah – sume dah ada. Katil.. sofa.. kabinet.. wardrobe.. dapur.. washing machine (walaupun semi-auto).. fridge.. and ada air-cond di setiap bilik, except for the hall. Ok sangat lah. And air-freshners and perfumes are all over the place (courtessy of Ikin.. thanx!). Amir pun dah beli TV.. ASTRO pun dah pasang. And we (he, actually) planned to install internet in the next week. So far, ia adalah sebuah rumah yang lengkap bagi aku. Thank You, Lord…

Oh ya.. I intend to go to KLCC to see Ikhwan, tapi cam malas n duit pun cam takde sangat (or I think ‘sangat takde’ would be more appropriate). Tengok ah. Tapi tak pegi pun cam tak best gak, sebab besok last day dia n he’ll be leavin for Kuching after that. Huhuu…

Tu je kot. Tanak tulih panjang², sebab tetiba aku jadik malas. Hehe. Not sure why ‘laziness’ is not in the list of obstacles in design, ‘coz for me it;s the biggest one and should be put at number ONE. Hauhuahua.. malasssssssnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………………………………

p/s : Leh balik tido beh gak nih.. huhuu…

Advertisements

5 thoughts on “Rumah Kecil Tiang Seribu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s