Tags, Tagged, Untagged

I have tagged you:- share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.peace~

That’s how it’s sent – unamended, unedited message from a busuk friend of mine, Misseur Nurul Husna. Dengki aa tu, takleh tengok aku dok diam kan? Plak tu, topik agak general lak tu. Susah la weii. spesifik la sket lain kali.. aiyoo.. ok ah.. aku try aaa.

1. Pergelangan tangan kiri aku penah patah. Aku pun tak sure bila, tapi rasanya masa form 2 kot. Aku ingat terseliuh je. Dalam setahun dua lepas, tetiba rasa sakit kat situ. Aku pun pegi la check, tup tup doktor kata penah patah. Kalau korang belek, stil leh nampak ada tulang yang tersembul, and leh rasa tak bersambung. Huhuu…

2. Aku takut raket karan pembunuh lalat. Cukup pantang aku nengok benda tu. Penah aku sampai pengsan sebab takut kena benda tu. Kat umah aku ada satu, dah patah dua dah. Bateri pun tah ke mana. Tapi jangan harap la aku nak sentuh.

3. Aku tak reti bawak motor clutch. Serius. Tak tau la bila aku nak blaja bawak. Idak le kot dah. Hauhuahua…

4. Aku suka minum air paip. Adik-adik, jangan tiru aksi ini di mana-mana paip pun ye. Hehe.

5. Aku suka cakap sorang-sorang. Haha. Jujur nih. Especially masa tengah drive sorang².

6. Telinga aku suka betray aku. Hmm.. yang ni ramai tau kot. Telinga aku akan jadik merah secara automatik bila aku marah, or panas. Well.. Malaysia is too hot, you know. Hauhuahua…

7. Aku ngilu bila tergigit kain atau terbayang orang gigit or cakar kain. And aku penah termuntah atas sebab yang sama. Ewww…

Dah. Serk, aku dah sempurnakan dah wasiat hang ni. Jadi dengan segala hormatnya, aku ingin menyerahkan tag ni kepada 7 insan bertuah, iaitu

– kakak aku Elin
– ofismet aku Eddie
– sahabat aku yang biol, Meown

Alaa.. tak cukup 7 laa. Yang laen suma Huserk dah amik la. Huhuu…

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Raindrops keep fallin’ on my head
and just like the guy
whose feet are too big for his bed
nothin’ seems to fit
those raindrops are fallin’ on my head
they keep fallin’

So I just did me some talkin’ to the sun
and I said I didn’t like the way
he got things done
sleepin’ on the job
those raindrops are fallin’ on my head
they keep fallin’

But there’s one thing I know
the blues they send to meet me
won’t defeat me
it won’t be long till happiness
steps up to greet me

Raindrops keep fallin’ on my head
but that doesn’t mean
my eyes will soon be turnin’ red
cryin’s not for me’
cause I’m never gonna stop the rain
by complainin’

Because I’m free
nothin’s worryin’ me…

:::::::::credits to bj thomas::::::::::

Advertisements

3 thoughts on “Tags, Tagged, Untagged

  1. cheh!hampeh…lalala…dah buat dah..aaa..lagi..lagi…(tu pon kalo soklan dia xbahaya la sangat)..damdidamdidamdamdam..-yg kena tag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s