Phototagging’s Nagging…

Hye.. watpe tu.. keja laa.. nampak cam main² ke? nak kacau boleh? boleh.. ada bawak senduk?

1. Hmm.. cantek jam.. beli kat ne?

dsc01220

Kedai jam laa.. kat Leisure Mall. Dah buruk pun. Nampak sangat ayat membodek…

2. Kasut ni macam familiar la.. bukan mamat kerinting rambut merah baju kuning tu punye ke?

dsc01221

Huh.. mamat tu punye kasut kaler merah laa.. durhhh…

3. Seluar pun cantek.. cap boya ek?

dsc01222

Akademiks laa.. isyy.. gi la maen jauh².. takde keja ke?

3. Ala.. sombong la lu.. eh, baju tu gambar ape ek?

dsc01223

Gambar makhluk ape tah, tengah terjelir. ALI, memang design kurang senonoh sket. Hehe.

4. Yang kat tangan kanan tu, amende tu?

dsc01224

Yang merah tu, namanya UNITY BAND. Gelang Perpaduan. Yang itam tu, LIVE STRONG, wrist rubber band yang dikeluarkan oleh Lance Armstrong Foundation Home, untuk orang² yang mengidap kanser. Yang hitam tu plak.. err.. getah rambut.. heheh.

5. Ooo yeke.. hmm.. ha, kalau jam lawa, mesti wallet pun lawa kan?

dsc01225

Lawa mende.. tengok ni.. dah masam dah.. err.. sesape nak beli baru, dipersilakanlah. Besday gua Ahad nih.. hehe…

6. Tipu ah.. takkan lah ni wallet lu. Ha, ni mesti stail suka simpan duit dalam poket kan?

dsc01226

Banyak la ko punye stail. Tengok ah sendiri. Ini je yang ada. Huhuu.. ha, tolong leh? Ko pegi kacau orang² ni plak. Dah.. syuhhh syuhhhh…..

 

dsc01227

Hehehe…

Advertisements

2 thoughts on “Phototagging’s Nagging…

  1. hehe…aku sokong unity band tu sbb nicol david salah sorang penyokongnya~ yeahhh
    haha..kena tag lagi…nanti noo~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s