Mana Dia?

Bateri aku kong. So tukar, pakai henfon Bai. Aku dah agak dah. Sebaik saja aku on hp, mesej bertubi-tubi.

My imoto – checked.

My big bro – checked.

Kak Girl – checked.

Lagi? Tu ja? Isyy.. biar betul.

Yang lain aku tak kesah sangat, tapi yang sorang ni.. hmm..

Aku tunggu lagi. Hmm.. takde jugak?!

Dah pukul 3 ni. Dah lewat 3 jam. Selalunya sharp 12 o’clock, dia mesti call punya.

Tak penah miss.

Errmm.. takpelah. Maybe besok dia wish la kot. Terlupa le tu. Hehe.

Aku perlukan wish yang satu dari insan yang satu ni.

Tu je penguat idup aku, restu azimat aku untuk mulakan hidup baru di usiaku yang baru ni.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Abah..

tak mau wish ka..

birthday Pidoih ni malam ni…

.

.

.

.

al Fatihah.

Advertisements

4 thoughts on “Mana Dia?

  1. mmm… camna leh lupa nk wish..
    tau date tpi tangan kcik tu…
    tapi dah ganti kan last friday aritu.. memang beli utk bday… heheheh..
    hapi belated bday..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s