Walimatul Urus…

What do u expect? Me posting my own wedding invitation? Haha.. maaf Malaysia, belum masanya lagi. Aku cuma tak tau nak taruk tajuk apa, so bila memikirkan aku ada selonggok jemputan dalam seminggu dua ni – tidak syak lagi tajuk ni memang sedap untuk digunakan. Heheh.

30hb – Cik Sitie Hajar Othman, Ampang. No hal, aku musti datang. Takde keja, takde clash dengan occasion lain. Plus, it’s my top priority for now. Kalau tak, bestfriend aku nak mintak putus. Huhuu.

31hb – Ini ada sedikit masalah. Ada 3 jemputan. Tiga-tiga budak UNIMAS. DAN yang paling best – dibuat di 3 buah negeri yang berasingan! Huhuu. Satu Cik Farahida Ramli a.k.a Murid, kat Sri Gombak. Dua Encik Zaidee a.k.a Ujang, kat Gemas, Negeri Sembilan. Tiga, paling rapat antara yang tiga ni – Encik Muhd Hanafi Husop, di Batu Pahat. Huhuu lagi.

Ikutkan hati aku nak je pegi semua. Tapi.. erm. Sempat ke aa kalau kul 12 terpacak aku dah ada kat Gombak, then singgah Gemas seblum ke Batu Pahat petang tu jugak? Aduhai.. nape laa korang tak buat meeting dulu ramai², supaya jangan clash kenduri dengan kengkawan.. Takpe. Den torai kay. Insya-Allah…

Okay, enuf with the kenduri thingy. Aku skang baru je naik ke daratan dari lautan LIRIK yang melemaskan. Eceh. Lega pon ada, takut pon ada. Lega, sebab dah abes recording. Takut plak kalau orang dah tanak tengok rancangan ni sebab sebuk tengok TV Pendidikan or mana-mana saluran lain. Heheh. So far semalam dah TX (on air) episod pertama. Korang ada tengok kan? Kan? Err.. silalah komen ye. Komen tau, bukan komplen. Hehe.

And.. hmm.. approaching the end of the TREK, when the month ends – which is gonna happen in less than 2 weeks’ time. Huhuu. Surely gonna miss all the hectic schedules and energy-munching trips. And also all the long phone-calls with all the U-KNOW-WHOs. Kepada yang telah menunjukkan kerjasama yang tinggi sepanjang 2 tahun ni – thanx a mountain. And to the team – best of best of best luckssss. Extra S for extra luck. U’r gonna need them – trust me. Heheh. Jaga hos aku elok elok tau.

Erm.. the window to the new world is gonna open this noon. Just waiting for that one phone call. Harapnya betullah langkah aku yang sekali ini. Diberkati, direstui dan dirahmatilah hendaknya. Kabulkanlah Ya Kalam…

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Met you by surprise
I didn’t realize
that my life would change forever
saw you standing there
I didn’t know I cared
there was something special in the air..

Dreams are my reality
the only kind of real fantasy
illusions are a common thing
I try to live in dreams
it seems as if it’s meant to be..

Dreams are my reality
a different kind of reality
I dream of loving in the night
and loving seems alright
although it’s only fantasy..

If you do exist
honey don’t resist
show me a new way of loving
tell me that it’s true
show me what to do
I feel something special about you..

Dreams are my reality
the only kind of reality
may be my foolishness has passed
and may be now at last
I’ll see how a real thing can be..

Dreams are my reality
a wonderous world where I like to be
I dream of holding you all night
and holding you seems right
perhaps that’s my reality…

..credits to richard sanderson.

Advertisements

3 thoughts on “Walimatul Urus…

  1. Aminnnnn~ kalo xcukop tangan n kaki nk pi, bak sini salah satu keklin tolong piii… bak tag nama hang yang UNIMAS tu. aku pakai depan pengantin. hiahhahah… satu lagi, semalam dah tgk dah hang punya JANG LUP LIR. permulaan yg best la jugak. sbb budak2 kali ni nampaknya serba taw. gud job! (aku puji ni ada org nk belanja pizza tak hah.. makan kt titiwangsa alangkah superbnya..lalallalalalilaitamplom)

  2. haha..
    bagus! no excuse eh jojoi.

    ya ya.. aku tgk smlm.
    ok2, aku ske.
    mngkn sbb pembuka dia pn sorang yg gedik tp agak terer la jgk.
    gud job joi, gud job =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s