Tumbuk Hidung, Mau?

Eee mamat ni. Aku takleh tul la tengok muka dia. Rasa cam nak tuam je.. haih…

Korang (iya, all three of you) penah tak berada dalam situasi seperti di atas? Maksud aku, penah rasa marah or menyampah tak tentu pasal dengan hanya memandang muka seseorang, yang langsung tak pernah korang kenal sebelum perasaan tu hadir.. penah?

Aku penah. Tak selalu, tapi kadang². Haha. Takde sebab, takde punca pun. Mamat yang berkenaan pun takde dosa dengan aku. Tegur pun tak penah, nak berdosa mende. Tak adil kan? Tapi tu lah.. nak buat camna. Dah rasa tu datang sendiri.

Owh.. jangan risau. Setakat ni aku rasa jelah. Nama nak pegi serang and tuam muka dia betul² tu belum ada lah lagi. Haha. So jangan risau kay (perasan.. hauhuahua).

Morale of the story – adjust your presumption. That one little hunch may change your life forever.. and that person’s as well.

Peace…

p/s : Nope. I’m not gonna talk about that one so-called mysterious, nation-blowing video. Those of you who know me, will know well enough where I stand in this issue. ‘Aight? Ciao…

___________________________________

I shouldn’t be hangin’ round
when the world’s turned upside down
you abandoned me
i fell off the tree
to the hard and lonely ground
you’ve found somebody new
and cracked my shell in two
how could i foresee?
you’d turn out to be
such a buck toothed casanova..

Now there’s only strife
and my life has lost all meaning
how i miss your furry lips
your shallow, rapid breathing
i wish you only knew
that I’m only nuts for you
alone again, naturally….

..credits to chad fischer.

Advertisements

4 thoughts on “Tumbuk Hidung, Mau?

    • Uih.. jangan laa dok jadi.. wat mende tumbuk orang.. masa kecik dulu dah puas, dah tua bawak2 la tobat. Hauhuahua…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s