CITA CITAKU

Aku rasa bersalah lak, sebab lama tak update. Dahlah tak ramai reader, sombong lak tu kan. Haih. So, hari ni aku nak cipta sejarah, nak taruk TIGA entry – termasuk satu yang back dated. Kalau korang yang selalu singgah tu, perasan laa entry tu yang mana satu. Hehe.

List three jobs you’d consider pursuing if money didn’t matter.

Pa’it la ni punya keja. Lama gila dah kot, tak main tag tag ni. Sejak dah ada Facebook dan dah boleh tag gambar atau status kot. Haha. Tapi, aku layankan ajelah. Jenuh jugak laa, ada la kot seminggu nak pikir jawapan, walaupun 3 je slotnya. Haih. Kang tersama, nampak sangat aku ni kaki copy paste (walaupun jawatan aku memang namanya copywriter!) . So here goes…

1. Seniman Jalanan.

.

.

2. Sukarelawan Belas Kasihan

.

.

3. Seniman BUKAN Jalanan. (Sebab tu aku simpan degree aku dalam almari je. Huhuu)

.

.

p/s : Bukan kerana nama…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s