Annual Report : The IV

.

Assalamualaikum.

Hye Abah. Hehe. How are you doing up there? Hopefully things are good. Hopefully our bekalan from down here suffice. Well, the packages will be continuously couriered, no worries. Insya-Allah…

Sorry for the late report. Was not that strong to hit the keyboard on the D-day; hence the 2 days delay. Hehe.

Ish.. penatlah cakap orang puteh. Bukannya pandai sangat pun. Yalah, Pdoih belajaq dalam negara ja, belum merasa gi nak pi tempat Abah dulu. Huhuu. Eh, nak tanya. Besides Carlisle, you also supported Cardiff City, right? Or salah ingat? Hehe tak kisahlah. Just nak bagitau, Cardiff made it to the Wembley, for League Cup final against those biggest rivals of ours from Merseyside last weekend.

Dulu zaman Abah, depa still kat Ninian Park kot kan? Since 2009, depa dah ada stadium sendiri. And they are now owned by our very own Tan Sri Vincent of Berjaya Group, and chaired by his left hand Datuk Chan Tien Ghee! Phewwwiiitttt! Serius, masa tengok depa lawan Liverpool sambil the word Malaysia written all over their kits, memang rasa lain macam betui. And they even fought so well, that the game had to be prolonged to kickouts. Tapi yalah, lack of experience kot; dua kali depa balun tiang. Kalah jugak, 2-3. Huhuu. Jaaadiklah kan. Hehe.

And I’m setting up a band! Hehe finally, kan? Actually dah lama dah, around March last year kot. Brit Pop – Brit Rock, the concept. Ala² Oasis la kunun. Hehe. Nama? Hehe jangan gelak please. THE LAST GRASS. Tah, depa yang nak nama tu, Pdoih ikut ja. I played lead guitar. Hehe ya ya ja kan? Owh.. bebaru ni terjumpak Azame (anak Pakcik Shahidan, yang Kelab Kanak-kanak sekali dulu tu). Dia ajak jamming dengan pak menakan dia. Sekali tengok repertoire, ada Black Sabbath apa semua. Gila! Seb baek kena main dram ja. Haha naseb baekla sangat. Takpa, belum start pun lagi. Yes Bah, apa dia? Owh.. anak-anak Cikgu Nan? Uih.. depa dah famous dah. Tapi club scene la. Depa pakai nama D’Adza. Dengan adik laki depa semua pun join sekali, bukan Kak Yan / Tuty / Rina ja dah. Ok la kot, tak penah tengok depa perform gi. Dengaqnya gah jugak.

Apa lagi aa? Hmm. Owh. Keklin dah ada anak. A boy. Andika Darwisy nama dia. Hurm rasanya dah boleh nampak kot cerdik macam bapak dia. Hahah. Sebab baru masuk 4 bulan ka pa tah, dah leh duduk. La ni baru nak masuk 7 bulan, dah buleh berdiri menyuloq pa semua. Dahsyat! Pastu kalau call Mama, dia yang dok sebuk nak tumpang sembang. Owh, and Keklin goes with title ‘Mami’. So technically, Andika tu Anak Mami la. Haha lawak dak lawak dak…     -___-”

And.. cucu jantan Abah yang lagi sorang tu pun sama jugak. Hans Huwais. Tak abih-abih call, nak cakap dengan Tok Mama Jah. Sapa ja yang ada kaitan dengan Mama, semua dia bantai Tok Mama Jah jugak! Haha. Ha, yang tu buaih macam Pdoih, tapi banyak cakap macam pak dia. Dah siap ada parut dah kat dahi. Heheee…

Nope. Belum ada rezeki nak keluaq hat belah kami lagi. Hehe. And nope, not that we’re planning or something, cuma takdak rezeki ja. Takpalah, rilek-rilek dulu pun buleh kan kan. Dah check dah – both of us are ok, and me is above par lagi tau! So, just tunggu ja la kan.     (‘-^)

Hmm. Speaking of cucu, I’m sure kalau Abah still around, depa kompem suka. Yalah, buleh tanya macam-macam; just like what I’ve been doing. Hehe. Besh woo. Tanya apa pun semua sure ada jawapan.

Haih. And that’s one of the things that I miss the most about you. To ask about the origin of the initials OK, about the 5th member of The Beatles, about how long the queue was on the premier of To Sir With Love, about the Crazy Pete guy and zillions of other wonders. Haih.

Now, I can only Google or ask Wikipedia. And yes, that’s what I’ve been doing all this while. Check here, and then cross-check there. Prep myself to fill your shoes as the Mr-Know-Who What Where When Why How. Hehe. Nahh. Who am I to fool, rite? Can’t even try to do that literally! Saya hanyalah lelaki Melayu average, a non-Giant unlike you. Huhuu.

Awh mayynnn.. masa ni lah Akak Indon ni nak dust meja pun. Huhuu. Mintak diri dulu kot? Kalau ada apa-apa, I promise I’ll tell yah. Tak tunggu tahun depan dah. Hehe.

Miss you much, Old Man. Miss you much and much much more each moment.

.

.

p/s : Al Fatihah. Such a gloomy 4 years. And counting.

________________________________________________

I’ve been walkin’ these streets so long
singin’ the same old song
I know every crack in these dirty sidewalks of Broadway
where hustle’s the name of the game
and nice guys get washed away like the snow and the rain..

There’s been a load of compromisin’
on the road to my horizon
but I’m gonna be where the lights are shinin’ on me..

Like a Rhinestone Cowboy
riding out on a horse in a star-spangled rodeo
like a Rhinestone Cowboy
getting cards and letters from people I don’t even know
and offers comin’ over the phone..

Well, I really don’t mind the rain
and a smile can hide all the pain
but you’re down when you’re ridin’ the train that’s takin’ the long way
and I dream of the things I’ll do
with a subway token and a dollar tucked inside my shoe..

There’ll be a load of compromisin’
on the road to my horizon
but I’m gonna be where the lights are shinin’ on me..

Like a Rhinestone Cowboy
riding out on a horse in a star-spangled rodeo
Rhinestone Cowboy
gettin’ cards and letters from people I don’t even know
and offers comin’ over the phone..

Like a Rhinestone Cowboy
and Cowgirl…

..credits to glen campbell.  

Owh.. he peformed at the latest Grammy, Bah.. strong as a horse.. err horse rider, i mean.

Advertisements

4 thoughts on “Annual Report : The IV

  1. Al-Fatihah untuk ayah Jojoe…kakmie suke baca at the same time terharu. u such a talented young man..keep of your good work…err, nanti leh la dpt dengar lagu band jojoe ek..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s